17 Ekim 2009 Cumartesi

karmakarısıkk'ım

bu sefer sızlere gezidigim gördügüm yerlerii anlatmayacagım.Resım filanda koymayı düşünmüyorum :( arsivlerim dolu anlatacak hıkayelerim gördügüm yerler ve resimlerim ama hıc bırını yayınlamak ıstemıyorum.
Canım sıkkın gibi biraz ve ya anlamını cözemedigim tuhaf duygular...

burada kaptan benım ve rotayı nereye cevirirsem oraya giderim belki bugunde aynı bu sekil olmasını ıstıyorum. yıllardır ugras verdıgım öss sınavını bu sefer kazandım galiba.
 3. denemem 3 yıldırda ortalama aynı puanları alıyorum üzülüyormuyum hayır... cunku kendımce nedenlerım var


 bu sene ilk defa tercih yaptım ve sansa tuttu bı yer hemde bıldıgım bı yer. hayırlısı olsun diyeyim ve yoluma devam edeyim. ama bunlara ragmen guzel hedeflerım var inş düşündüklerim gercek olur ve daha ii yerlere gelirim.
Tabı bunlar benım inş dememle olmuyor caba lazım, emek lazım,gayret ve sabır gerekli. hani derler ya inanmak basarmanın yarısı diye bende buna inaniyorum inanmak istiyorum.


Bu arada gidecegim yer antalyanın bır ilcesi bana kalsa hayatta yazmazdım ama orada arkadasım okuyor 12 yıllık arkadasım ve 12 yıldr hıc arayı sogutmadık hep birbirimize arkadaslıgımıza dostlugumuza sahip cıktık.
 o ıstıyor dıye yazdım benım icin antalyaya geldi bende onun ıcın oraya gitmişim cok mu işin garip tarafı 8 yıllk arkadasımla aynı yerlerı yazdık sans onunda orası tuttu sımdı eski arkadaslar olarak beraber evde kalıp beraber bı hayat surecegız.

 bızı neler beklıyor ne gıbı durumlar söz konusu hıc bı fıkrımız yok tek endısem arkaslıgımızın zedelenmemesi.
eski arkadaslar bı yerde toplanırken aynnı zamanda gulemım ve kusumdan (fundam)ayrılıyorum (gülem'in adına seviniyorum cunku oda kursa basladı)

artık eskisi kadar onlara vakıt ayıramayacagım.
 ama kalbım hep onlarla olacak simdi siz diyorsunuzdur ki canın neye sıkkın daha ne ıstıyorsun ...

 haklısınızda ıstedıklerım gerceklesıyor guzel seyler oluyor guzel bır hayatımda var ama bu guzel seylerın mutlulugunu yasayamıyorum sanırım bıraz fazla kasıyorum kendımı yada anlatamadıgım durumlar söz konusu...
 ama herseye ragmen hayat yasamaya degerrr...

8 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

ben hep demiyormuydum kendiniz için gezme tozma anne baba bi yana kendi hayatınız için bir şeyler yapın mesleğinizi elinize alın..çok seviniyorum en azından yabancı yerde yalnız kalmayacak yabancılık çekmeyeceksin yanında yeliz var..
elma lı hem şurası atlar gelirim çok özlersem ki özleyeceğim kesin...
ama senin için yeni kapılar açılacak...
yeni umutlar yeni dostluklar başlayacak..
yüreğimde kalbimde heppp seninle siznle kuzumm
sizi çok seviyorum

ser@p neb@h@t dedi ki...

hayatta karşımıza insanlar çıkar kimileri gider kimileri kalır.kimileri gitmesine rağmen boşlukları doldurulamaz.
yeni bir hayat yepyeni umutlar bu yolda başarılar güzel kız

sudenaz dedi ki...

karmaşık olmak hem sevinç hem hüzün
yeni buluşacaklarının sevinci ardında bırakacağın özleyeceklerinin hüznü
artı nasıl olcak başaracakmıyım soruları kuşkular..
herşey güzel olur inşallah canım

haylaz peri dedi ki...

kusummm aynen ölee :S
yanlız koyboy bu arada ısmını bilmiyorum gzl dileklerin icin cok tşk ederim
sudenazcım malesefki bir yanımız sevinirken daima biri yanımız üzülür buda böyle birseyy işte cok teşkr ederim ayrıca

Pembe Tatlar dedi ki...

Hayat herşeye rağman gerçekten yaşamaya değer....

Reyhan çiçeği dedi ki...

sevgili haylaz peri
ilk önce seni kutluyorum. ve sonrada diliyorum ki çakıl taşlarının olmadığı patikada ilerler arzularına zorluk çekmeden ulaşırsın.adına gerçekten çok sevindim. ama fundaya da üzüldüm açıkçası sizi çok seviyor canım yaaa! bir de duygularını açık açık ortaya koyan başlık atmış. bu kışın onun için çetin geçeceğini belirtmiş başlığında. sen oraya gidince ara sık sık sakın unutma. dostluklar kolay kazanılmıyor ikinizde birbirinizi tanıdığınız çin çok şanslısınız.

fatoş dedi ki...

merhaba haylaz peri hiç kullanmadığım bloğuma izleyici olmuşsunuz, asıl kullandığım www.lupi-lulu.blogspot.com sizi oraya beklerim. güzel günler...

Unknown dedi ki...

bazen limanlar değişir farklı limanlarda buluruz kendimizi ama yüreğimize koyduğumuz dostlarımızı unutmayız..yerler ve yollar uazak olsada..artık teknoloji pc telefon görüşmek için araç çok değil mi
yeni bir hyat ve başarılar dilerim